Foto Cabană drăguță în Apuseni și pădure, la doar 49.500 euro. Cum arată

O cabană cochetă din Apusenu, cu teren de pădure, este scoasă la vânzare la doar 49.500 euro.

"Cabana utilata modern cu 1 camera in inima naturii ! Cabana dispune de o suprafata utila de 32 mp si este amenajata in exterior cu o terasa pe care se poate servi relaxat cafeluta la umbra coniferelor. Aceasta se afla la 1 ora de mers cu masina de Cluj-Napoca, chiar la poalele unei cunoscute rezervatii naturale, traseul fiind constituit 80% de autostrada iar in rest drum asfaltat pana in proximitatea locatiei. Cabana detine finisaje de calitate din lemn si vine utilata cu dotari precum electricitate, curent trifazic, apa de izvor prin cadere cu presiune constanta de 2 Bar, fosa septica, fibra optica si apa calda.

Mica bucatarie este dotata cu cuptor cu microunde, plita electrica si frigider. Devrigarea retelei de apa si incalzirea este controlata dintr-o aplicatie pe telefon si se realizeaza prin intermediul incalzirii in pardoseala si a ventiloconvectoarelor instalate, temperatura fiind pastrata in parametri optimi de o izolatie interioara de calitate.

Atat interiorul cat si exteriorul cabanei este iluminat de lampi cu lumina calda si mai mult decat atat exteriorul dispune de sistem de sonorizare si poate fi supravegheat video. Proprietatea prezentata mai sus reprezinta atat o oportunitate extraordinara de detasare de cotidian si cultivare spirituala, cat si o desavarsita ocazie de investitie'', se arata in anunt. 

Comenteaza