Bouchard va evolua pe tabloul principal la Transylvania Open 2022. O tânără jucătoare din România i-a luat locul în calificări

Bouchard va evolua pe tabloul principal la Transylvania Open 2022. O tânără jucătoare din România i-a luat locul în calificări
| Foto: facebook.com/t

Deși inițial primise un wild card pentru calificările turneului WTA250 de la Cluj-Napoca, canadianca va începe competiția pe tabloul principal.

Eugenie Bouchard (locul 511 WTA, 28 de ani) intră pe tabloul principal al Transylvania Open WTA250! Celebra jucătoare din Canada, fostă finalistă la Wimbledon în 2014, va participa pentru prima dată la un turneu WTA organizat în România.

Genie a reușit să atingă un career high 5 în clasamentul WTA, însă a fost nevoită să ia o pauză de aproape un an din cauza unor accidentări. Inițial, ea a primit un wild card pe tabloul calificărilor care s-a transformat acum într-unul pentru tabloul principal, pentru a face loc unei jucătoare românce: Briana Szabo (locul 749 WTA, 16 ani).

"Ne bucură mult prezența lui Eugenie Bouchard la Transylvania Open. Ea este o atracție la orice turneu participă. Genie trebuia să aibă un wild card pe tabloul de calificări, dar am decis să schimbăm și să îi oferim unul pe tabloul principal pentru a oferi șansa unei jucătoare românce de a juca în calificări.

Wild card-ul va merge către jucătoarea noastră din Cluj cu performanțe foarte bune la cei 16 ani pe care îi are: Briana Szabo", a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA250.

Transylvania Open va avea loc în 8-16 octombrie în BT Arena, Cluj-Napoca. Anul acesta, 32 de jucătoare vor concura la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii în valoare de 251.750 de dolari.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza