Boc și premierul Ciucă se întâlniesc cu cetățenii Clujului

Boc și premierul Ciucă se întâlniesc cu cetățenii Clujului

Primăria organizează un dialog pe teme europene, iar Boc participă în triplă calitate: ca primar al Clujului, ca membru al Comitetului European al Regiunilor (CoR) și ca președinte al Asociației Române a Municipiilor. La dialog au fost invitați premierul României, Nicolae Ciucă, precum și Apostolos Tzitzikostas, președintele Comitetului European al Regiunilor.

„Joi, 19 mai 2022, între orele 16.30-18.00, la Casino – Centrul de Cultură urbană, va avea loc un Dialog local cu cetățenii pe tema „Europa începe în Transilvania. Ce urmează? Democrație, Educație, Cultură și Tineret în urma Conferinței pentru Viitorul Europei”. Evenimentul este organizat de Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca, în colaborare cu Comitetul European al Regiunilor (CoR) și sprijinul local al Europe Direct Cluj și al Asociației Române a Municipiilor. La discuție sunt invitați să participe Nicolae Ionel Ciucă, premierul României și Apostolos Tzitzikostas, președintele Comitetului European al Regiunilor”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Conferința pentru viitorul Europei este un demers întins pe durata unui an, între 2021 și 2022, în care Uniunea Europeană a încercat să afle care sunt nevoile cetățenilor. Plenara s-a încheiat luni, 9 mai, iar acum urmează punerea în operă a solicitărilor primite dinspre public.

Comenteaza