Cum arată casa lui Boc din Câmpenești. Are terasă cu vedere la lacuri

Cum arată casa lui Boc din Câmpenești. Are terasă cu vedere la lacuri

Viitoarea locuință a familiei primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, este situată pe "strada polițiștilor" din localitate, unde parcele de 500 mp au fost concesionate "oamenilor legii". 

Locuința este situată pe strada ”polițiștilor” din satul Câmpenești, comuna Apahida, o zonă unde parcele de 500 mp au fost concesionate acestora, conform Foaia Transilvană. Cei care locuiesc în zonă spun că aceasta a fost construită de o polițistă de la Serviciul de Înmatriculări și Permise de Conducere, pe două parcele concesionate în perioada 2003-2004, de către Primăria Apahida, la o sumă modică.

”Doamna a avut două parcele de 500 mp, pe care le-a comasat într-un singur lot de 1.000 mp, pe care a construit o casă cu vedere la lac. Proprietatea a fost cumpărată de Emil Boc”, spune un polițist care locuiește în zonă. Casa este are vedere la lacurile de pescuit, însă nu este situată în imediata lor apropiere.

Proprietatea are 105 mp și a costat 115.000 de euro. Terenul este de 1.000 mp, având perspectivă foarte bună asupra lacurilor. Primarul nu a trecut în declarația de avere un credit nou, ceea ce arată că acest imobil a fost plătit cu bani adunați din economiile de anii trecuți.

Edilul Clujului declara, în aprilie, că a cumpărat o casă în Câmpenești. El a cedat în fața insistențelor soției lui, Oana Boc, cadru didactic la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai, autoarea mai multor cărți de poezie, încântată de terasa foarte generoasă cu vedere la lacurile din zonă.

Comenteaza