Update Accident sau cascadorie în judeţul Cluj? Cu roţile în sus, dar teferi şi nevătămaţi

Accident sau cascadorie în judeţul Cluj? Cu roţile în sus, dar teferi şi nevătămaţi

Pompierii clujeni au anunţat că duminică au participat la o intervenție în urma răsturnării unui autoturism în Coplean, judeţul Cluj. La faţa locului salvatorii au găsit un autoturism răsturnat cu roţile în sus. 

"O autospecială și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost alertate în urma răsturnării unui autoturism pe raza localității Coplean.

Pompierii au primit solicitarea pentru a interveni în jurul orei 15.10, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat și ocupanții ieșiți din acesta.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical la fața locului, fiind asigurate măsuri de protecție a persoanelor implicate în accident și măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectare bateriilor autovehiculului", a anunţat ISU Cluj.

_________________________________________________________________________ 

Update IPJ Cluj

"Evenimentul înregistrat pe DN1C, în jurul orei 15.00 a fost soluționat conform procedurii accidentelor soldate cu pagube materiale. Un conducător auto care se deplasa în direcția Câțcău ar fi pierdut controlul asupra direcției deplasării, autoturismul părăsind partea carosabilă, lovind un cap de pod, iar ulterior răsturnându-se. Rezultatul testării cu aparatul etilotest - negativ", a precizat IPJ Cluj luni dimineaţa. 

Comenteaza