Video Foto Accident mortal în Cluj. O femeie a murit pe loc

Accident mortal în Cluj. O femeie a murit pe loc
Accident mortal în Cluj. O femeie a murit pe loc
Accident mortal în Cluj. O femeie a murit pe loc
Accident mortal în Cluj. O femeie a murit pe loc

O femeie a murit pe loc după ce mașina în care se afla a fost izbită de un alt autoturism pe DN1, între localitățile clujene Izvoru Crișului și Păniceni.

În jurul orei 17.20 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN 1, locaclitatea Izvorul Crisului.

Au intervenit echipaje ISU din Huedin și Gilău cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor - ambulanță SMURD, 1 echipaj Terapie Intensivă Mobilă - ambulanță SMURD și 11 subofițeri.

"În urma impactului, o victimă, femeie de aproximativ 48 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare, i s-au aplicat manevre de resuscitare însă nu a răspuns acestor manevre. A fost declarată decedată. Un bărbat de 57 ani, conștient a fost transportat la UPU Cluj", au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor, din primele informații, evenimentul rutier a fost sesizat în jurul orei 17.30, fiind vorba despre o coliziune produsă între două autoturisme, pe DN1 E60.

"Un conducător de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu un autovehicul, condus din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Poieni.

Din nefericire, în urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, din comuna Poieni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din aceeași comună, a suferit vătămări incompatibile cu viața, fiind declarat decesul", a transmis IPJ Cluj.

Conducătorii au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative.

Comenteaza