Update Foto ACCIDENT în Cluj-Napoca, în "traficul aglomerat" de la ora la 2 noaptea, din Piaţa Avram Iancu / Alcoolemie, plus părăsirea locului accidentului

ACCIDENT în Cluj-Napoca, în "traficul aglomerat" de la ora la 2 noaptea, din Piaţa Avram Iancu / Alcoolemie, plus părăsirea locului accidentului
ACCIDENT în Cluj-Napoca, în "traficul aglomerat" de la ora la 2 noaptea, în Piaţa Avram Iancu
ACCIDENT în Cluj-Napoca, în "traficul aglomerat" de la ora la 2 noaptea, în Piaţa Avram Iancu
ACCIDENT în Cluj-Napoca, în "traficul aglomerat" de la ora la 2 noaptea, în Piaţa Avram Iancu
ACCIDENT în Cluj-Napoca, în "traficul aglomerat" de la ora la 2 noaptea, în Piaţa Avram Iancu

ISU Cluj a fost alertat noaptea trecută pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, în municipiul Cluj-Napoca, în intersecția dintre Piața Avram Iancu și strada Eroilor.

În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor.

La accident a intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă (ambulanţa SMURD).

Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportată la spital de ambulanța SMURD, conștientă și cooperantă. Victima era șoferul Loganului, și era singur în autoturism, a transmis ISU Cluj. 

Sursele romaniatv.net transmit că în accident ar fi fost implicat artistul Culiţă Sterp, care a lovit un autourism marca Dacia Logan. Manelistul ar fi plecat de la locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști (vezi: De ce a DISPĂRUT manelistul Culiță Sterp de la locul accidentului).

Culiță Sterp se află la Cluj pentru a filma filmeze un videoclip, iar cu câteva ore înainte de accident, acesta postase câteva Istastory-uri în care conversa cu o bătrânică.

UPDATE IPJ Cluj:
”În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier”, a precizat IPJ Cluj. 

Comenteaza