A fost SHOW, sâmbătă seară, la HAVASI Symphonic Concert. Sala Polivalentă a răsunat de voie bună

A fost SHOW, sâmbătă seară, la HAVASI Symphonic Concert. Sala Polivalentă a răsunat de voie bună
| Foto: facebook/ciuperca larisa

Un spectacol de muzică simfonică a avut loc la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, sâmbătă seara.

Programul este creația 100% originală a unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri ai prezentului, HAVASI. Muzica sa inovatoare se deosebește de tot ce ați ascultat până acum: abundă în prospețime, pasiune și energie. Stilul său muzical unic îmbină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea uluitoare a muzicii internaționale și cu forța rock-ului.

O călătorie muzicală incredibilă

Spectacolul-concert HAVASI reunește solo-uri de pian, o multitudine de soliști extrem de talentați și tobe rock pe aceeași scenă. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale aflate într-o continuă dezvăluire. Această diversitate oferă publicului o experiență intensă și memorabilă, ca un roller coaster al emoțiilor, amplificată de cea mai recentă tehnologie a proiecțiilor de sunet, lumini și imagine.
Virtuozitatea clasică întâlnește strălucirea Las Vegas-ului

Spectacolul în stil Las Vegas, inspirat din conceptul original al regizorului american Brian Burke (concertul „The New Day” din Las Vegas al artiștilor Céline Dion, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain, este o sărbătoare a culturii internaționale.

Concert adecvat pentru copii

Personalitatea carismatică a lui HAVASI și strălucirea pe care acesta o are pe scenă reprezintă garanția unei experiențe antrenante pentru întreaga familie, unde copiii fac cunoștință cu pianul într-un cadru modern care îi va fascina. Copiii cu vârsta sub 6 ani au intrare gratuită în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 6 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Edilul Clujului a fost prezent

Edilul Clujului, a fost și el prezent la eveniment, de unde a făcut și un live pentru urmăritorii săi de pe Facebook.

Comenteaza