Video CNAIR, vizită pe A10. De luna viitoare am putea circula pe întreaga autostradă Sebeș-Turda

CNAIR, vizită pe A10. De luna viitoare am putea circula pe întreaga autostradă Sebeș-Turda
| Foto: Facebook/API

Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș - Turda ar putea fi deschis circulației în decembrie, ceea ce ar permite deplasarea pe întreaga autostradă A10.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Sunt astăzi aici pentru a vedea care este stadiul lucrărilor pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda, în lungime de 24,25 de km. În funcție de asta urmează să decidem când va putea fi deschisă circulația, ceea ce ar permite deplasarea pe întreaga autostradă Sebeș – Turda (A10)”, spune Cristian Pistol potrivit unei postări a CNAIR.

Șeful CNAIR susține că, în urmă cu o lună, când a preluat mandatul, proiectul lotului 2 al autostrăzii Sebeș – Turda era considerat practic ratat, din cauza întârzierilor și blocajelor. „Astăzi putem să vorbim însă despre deschiderea în acest an a acestui lot”, adaugă șeful CNAIR.

Autostrada Sebeș - Turda (A10) are o lungime de circa 70 km și leagă autostrada A1 (Sebeș) cu autostrada Transilvania A3 (Turda).

Potrivit lui Cristian Pistol, pe un km, în zona dealului Oiejdea, lucrările vor continua până în luna aprilie a anului viitor, perioadă în care, circulația aici, se va desfășură în ambele sensuri, dar pe o cale.

„Vreau ca împreună cu colegii de la minister să deblocăm toate proiectele care ani de zile au trenat din diverse motive. Sunt adeptul muncii in echipa si cred ca doar așa putem obține acele rezultate pe care oamenii le așteaptă de la noi.

Vreau să mai adaug doar că în spațiul public apar frecvent discuții legate de infrastructură. Unele pornesc de la interesul justificat al cetățenilor de a beneficia de o infrastructură rutieră europeană, modernă și sigură, pe când altele au ca scop mascarea incapacității unor Antreprenori. Toată lumea trebuie să înțeleagă că intre cele două planuri trebuie făcută o distincție clară", a declarat directorul CNAIR, Cristian Pistol.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza