30.000 de persoane în prima zi de Untold. Primarul Boc a stat până la 2 dimineaţa: "Ce m-a impresionat a fost rigoarea cu care s-a intrat"

30.000 de persoane în prima zi de Untold. Primarul Boc a stat până la 2 dimineaţa: "Ce m-a impresionat a fost rigoarea cu care s-a intrat"
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Cel mai mare festival din Europa, UNTOLD, are loc la Cluj-Napoca, unde sunt prezenţi cei mai buni DJ ai lumii, artişti şi trupe din România şi din străinătate.

"Am fost şi eu în prima seară, am văzut că au fost cam 30.000 de oameni în festival, ceea ce este mult pentru prima zi şi ce m-a impresionat a fost rigoarea cu care s-a intrat în festival. S-a stat cam 1 oră, 2 ore la coadă şi eu nu am intat până nu mi-a verificat certificatul european de vaccinare şi asta m-a bucurat enorm. Pe la 2 jumătate am plecat şi încă era atmosferă echilibrată, te bucuri de bucuria tinerilor", a declarat edilul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

Scena principală are peste 800 de mp de ecran led, care are 28 de metri înălţime, peste 90 de metri la bază şi o deschidere de 18 metri. Doar decorul pentru mainstage, care are peste 2.000 mp, a fost adus de 18 camioane în Cluj-Napoca. Pe aceeaşi scenă vor fi încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ UNTOLD 2021, Luna – The Rising şi personajelor sale mitice.

Pe scena principală vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar şi mulţi alţii.

UNTOLD 2021 se desfăşoară în perioada 9 şi 12 septembrie.

Comenteaza